“Тера трак” – абсолютен шампион на зимния турнир

Публикувано на пн, 8 февр. 2016
752 четения

“Тера трак” с купата и златните медали за първото място в турнира.

Трифон Иванов награди голмайстора Илиян Димитров.

Отборът на “Тера Трак” спечели по безапелационен начин традиционния турнир по футбол в зала, срещите от който се проведоха през изминалите 4 седмици в ДКС “Васил Левски”.
На финала “Тера трак” се наложи с резултат 5:2 над отбора на “Лайтс”, като рано реши мача с три гола и не остави съмнения в превъзходството си. Ивайло Тодоров откри, Илиян Димитров добави още два гола, а в края на полувремето Калин Иванов върна надеждите на “Лайтс”. Втората част тръгна с ново попадение на Ивайло Тодоров за 4:1, което окончателно реши нещата. До края Калин Иванов вкара за 4:2, а Илиян Димитров фиксира окончателното 5:2. Освен Димитров и Ивайло Тодоров за “Тера Трак” играха още: Анатоли Гугов, Петър Петров, Илиян Илиев, Росен Ванков, Тодор Чирпанов, Георги Колев, Тихомир Маринов и Цветелин Борисов.
Преди това в спора за третото място в оспорван мач съставът на “Севлиево” победи с 2:1 “Амфора” (Драганово). Димитър Кушев изведе “Амфора” напред в 13-ата минута, но след почивката Георги Иванов направи пълен обрат.
Купата на победителите и златните медали, както и премия от 400 лв., бяха връчени от председателя на Зоналния съвет на БФС Трифон Иванов. Секретарят Игор Бакьов награди с купа, сребърни отличия и 300 лева “Лайтс”. Стефан Чакъров връчи бронзови медали на “Севлиево”, за които имаше също красива купа и 200 лв.
Голмайстор на турнира с 16 гола стана Илиян Димитров от отбора на победителите, добавил хеттрик и във финалния мач. Съотборникът му Анатоли Гугов беше определен за най-добър вратар. И двамата печелят тези отличия за рекордния четвърти път.
Плакети за съществен принос към организирането и провеждането на турнира получиха ветераните Стефан Чакъров и Трендафил Коцев, които са играли на турнира през 60-те г., а през последните години заедно са сред най-активните в организацията на турнирите.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново