“Челси” (Вързулица) загуби с 1:7 от “Атлетик” (Свищов)

Публикувано на чт, 19 Ное. 2020
169 четения

С девета поредна загуба завърши есента възстановилият след дълго прекъсване участието си тим на “Челси” (Вързулица). Мачът срещу “Атлетик” (Свищов) всъщност се игра в крайдунавския град и завърши с категоричен успех със 7:1 на символичните гости, които на практика бяха домакини.
Мариян Петков откри головата сметка за свищовлии още в 7-мата минута след извеждащ пас зад отбраната на “Челси”, опитала се да го спре без успех с изкуствена засада. Отличи се в мача нападателят Милен Костов, който наниза 4 попадения, за три от които с асистенции се записа игралият силно Христо Цветанов. Костов реализира головете си в 11-ата, 23-тата, 25-ата и 28-ата минути. Между тези попадения се разписа и Евгени Петков в 17-ата минута.
Чак след 6:0 младият тим от Вързулица, който се понрави с откритата си игра, намали резултата в 34-та минута от дузпа, изпълнена точно от Теодор Тодоров за 6:1. После темпото в мача спадна и голове не последваха чак до 70-ата минута, в която Емил Александров вкара седмото попадение за “Атлетик” (Свищов). Тимът му завършва есента на четвърта позиция със 17 точки, докато “Челси” (Вързулица) е последен без спечелена точка.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново