“Стрела” (Ореш) нацели 11 пъти “Бъдеще”

Публикувано на ср, 14 окт. 2015
339 четения

“Стрела” (Ореш) вкара 11 гола на “Бъдеще” (Бутово) за успеха с 11:2. Янислав Ячев откри още в 3-ата минута, а до края заформи хеттрик. По две попадения добавиха Мирослав Манев в 8-ата и 10-ата минути и Иван Недков в 39-ата и 71-ата, по едно Станимир Маринов, Йордан Манев, Робърт Петров и Владимир Петров от дузпа в 83-ата минута. Двата гола за гостите от Бутово пък вкара Станимир Маринов, като вторият бе почти от центъра на терена.
“Бенковски” – “Недан” 1:6
Радостин Серафимов откри за гостите в 21-ата минута с удар под плонжа на вратаря на “Бенковски”. Малко по-късно Данаил Митев с техничен удар удвои, а в 32-ата минута след разбъркване Павлин Георгиев покачи на 0:3. Светослав Вълчев до почивката наниза и четвъртия гол. Любомир Славеев върна едно попадение, но веднага след подновяването на играта Ивайло Пенев видя, че стражът на “Бенковски” е излязъл напред и го прехвърли елегантно от 40 метра за 1:5. В 70-ата минута Радостин Серафимов бе точен за 1:6.
“Спортист” – “ОвЧа могила” 1:0
Единствения гол в мача вкара Иван Иванов в 21-ата минута след дълго подаване на Симеон Ангелов. Пак Иванов можеше да удвои, но останал очи в очи с вратаря на съперника Борислав Блажев не можа да го преодолее.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново