“Локо” (ГО) падна в Балчик, недоволни са от съдийството

Публикувано на пн, 15 февр. 2016
330 четения

Горнооряховският “Локомотив” остана втори в групата си на турнира “Балчик къп”, като загуби решаващия мач от домакините от “Черноморец” с 2:1. “Железничарите” обаче имаха доста претенции към съдийството в мача.
Треньорът Сашо Ангелов започна с Колев, Фиданин, Пенев, М. Иванов, Харизанов, Михайлов, Мечев, Желев, Почански, Трифонов и Кънев, след почивката влязоха Алексиев и Балъков, а малко по-късно и Мартин Сандов.
Още в началото домакините поведоха в резултата след грешка в защитата на гостите, а с гол на Тачев, в 15-ата минута резултатът стана 2:0 за “Черноморец” след пряк свободен удар, изпълнен от Василев. Локомотивци потърсиха обрат и в 60-ата минута Тихомир Кънев вкара гол директно от пряк свободен удар, но той бе отменен поради засада. До края Антоний Балъков успя да върне едно попадение за 2:1 и това бе всичко, а двата отбора завършиха мача с по десет футболисти.
“Не съм доволен от концентрацията на нашия отбор през първите двайсет минути . После заиграхме, но пък съдиите се постараха домакините да спечелят мача. Стената при фаула, от който ни вкараха гол, не беше на 9, а поне на 15 метра. Кънев отбеляза гол директно от свободен удар, а помощникът вдигна засада, като не стана ясно защо”, коментира Сашо Ангелов.
Така “Черноморец” зае първото място в групата и би трябвало да играе за купата с “Черно море”. “Локомотив” пък би трябвало да срещне втория в другата група – “Дунав” (Русе) за третото място. Мачове обаче няма да има, тъй като варненци внезапно приключиха участието си в “Балчик къп” заради предстоящия старт на първенството в “А” група, а “Дунав” ги последва заради насрочената контрола с ЦСКА.
Лагерът на “Локомотив” в Балчик продължава до вторник, за когато щабът успя да намери съперник заради пропадналия мач за 3-4 място. Вместо това “железничарите” ще гостуват на румънския “Фарул” в Констанца, след което се прибират в Горна Оряховица.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново