“Локомотив” (ГО) падна в ключовия мач в Банско

Публикувано на вт, 21 апр. 2015
95 четения

“Локомотив” (ГО) допусна загуба с 1:0 в определяния като ключов мач – гостуването си на стадион “Свети Петър” в Банско. Домакините, водени от треньора Александър Томаш, надиграха “железничарите” с гол от дузпа.
Първата част бе равностойна и голове не паднаха. Единственият гол в мача вкара бившия младежки национал Венцислав Бенгюзов в 51-ата минута от наказателен удар. Той бе отсъден, след като Дичев с глава изпрати топката към вратата и Атанас Фиданин я спря с ръка, за което получи жълт картон. Две минути по-късно Фиданин си заработи и втори жълт и червен картон. С човек по-малко “Локомотив” се опита да стигне поне до равенството, но не можа да отбележи, въпреки че Сашо Ангелов пусна в игра още трима офанзивни играчи – Н. Иванов, Балъков и Ненов.
“Локо” (ГО):  Рашков, Пенев, Мицаков, Харизанов, Фиданин, Мир. Иванов, Л. Генчев (Н. Иванов), Яв. Генчев (Ненов), Михайлов (Балъков), Трифонов, Смирнов.
В същото време основният конкурент за второто място “Пирин” (Благоевград) завърши 0:0 като гост на “Верея” (Стара Загора) и увеличи преднината си на 2 точки.
В “Локомотив” не останаха доволни от отсъдената дузпа при гостуването им в Банско, с която загубиха с 1:0. “Фиданин се беше подпрял с ръка на гредата и топката след удара с глава се удари в ръката му. Главният съдия Александър Костадинов отсъди корнер, но тъчреферът сигнализира, че имало дузпа и той промени решението си”, обясни старши треньорът Сашо Ангелов.
Наставникът обаче призна, че не е доволен и от играта на своя тим. “Не играхме добре, трябваше да решим мача още до почивката. И с 10 човека през втората част имахме възможности, заиграхме офанзивно, но не се получи”, добави Сашо Ангелов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново