“Ли­вър­пул” ид­ва във Ве­ли­ко Тър­но­во!

Публикувано на пн, 12 ян. 2015
227 четения

Потвърдителното писмо от "Ливърпул", с което дава съгласието си за участие във Велико Търново.

Ан­г­лийс­ки­ят “Ли­вър­пул” ще гос­ту­ва във Ве­ли­ко Тър­но­во през май ме­сец. Но­ви­на­та съ­об­щи спе­ци­ал­но ме­ни­джъ­рът Петьо Кос­та­ди­нов – ини­ци­а­тор и гла­вен ор­га­ни­за­тор на Меж­ду­на­род­ния дет­с­ки фут­бо­лен тур­нир “Прос­порт-Арай­валс ИДИ къп” в ста­роп­рес­тол­ния град.
Вто­ро­то му из­да­ние ще бъ­де от 12 до 17 май т.г. на ста­ди­он “Ивай­ло”. Ми­на­лия ап­рил бе пър­во­то из­да­ние, ко­е­то бе в чест на 90-го­диш­ния юби­лей на “Етър”.
Със­те­за­ни­е­то ще бъ­де ор­га­ни­зи­ра­но в три въз­рас­то­ви гру­пи, съ­от­вет­но за мом­че­та, ро­де­ни след 1 яну­а­ри 2000 г., след 1 яну­а­ри 2001 г. и за мом­че­та, ро­де­ни след 1 яну­а­ри 2003 г.
И та­зи го­ди­на при най-го­ле­ми­те, ос­вен ме­да­ли и ку­пи, ще има и спе­ци­ал­на наг­ра­да от ту­рис­ти­чес­ка аген­ция “Арай­валс ИДИ” ООД. Ако по­бе­ди­те­лят е бъл­гар­с­ки от­бор, ще по­се­ти мач от ита­ли­ан­с­ка­та Се­рия А, а ако е чуж­дес­т­ра­нен, то ще гос­ту­ва на ма­ча за Су­пер­ку­па­та на Бъл­га­рия за смет­ка на ор­га­ни­за­то­ри­те, а при за­я­ве­но же­ла­ние ще му бъ­дат ор­га­ни­зи­ра­ни и кон­т­рол­ни сре­щи.
“Ли­вър­пул” ще взе­ме учас­тие имен­но при мом­че­та­та, ро­де­ни след 1 яну­а­ри 2000 го­ди­на.
Нас­то­я­щи­ят по­бе­ди­тел ЦСКА през сеп­тем­в­ри ка­то наг­ра­да по­се­ти в Ита­лия дву­боя “Ве­ро­на” – “Па­лер­мо”.
И та­зи го­ди­на със­те­за­ни­е­то се ор­га­ни­зи­ра от Прос­порт Ме­диа, съв­мес­т­но с Об­щи­на Ве­ли­ко Тър­но­во и съ­дейс­т­ви­е­то на кме­та Да­ни­ел Па­нов, ор­га­ни­за­то­ра по спор­та на об­щи­на­та Ге­ор­ги Да­ви­дов, Ту­рис­ти­чес­ки ин­фор­ма­ци­о­нен цен­тър “Ца­рев­г­рад Тър­нов”, мно­го об­щес­т­ве­ни­ци и доб­ро­вол­ци.
И в три­те въз­рас­то­ви гру­пи със­те­за­ни­е­то ще бъ­де от по 6 от­бо­ра. Ще се иг­рае все­ки сре­щу все­ки. Име­на­та на учас­т­ни­ци­те ве­че са поч­ти из­вес­т­ни. Сред тях, раз­би­ра се, са “Етър”, ми­на­ло­го­диш­ни­ят по­бе­ди­тел ЦСКА, а ос­вен “Ли­вър­пул” ще има и дру­ги чуж­дес­т­ран­ни от­бо­ри.
Ана­то­ли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново