“Изгрев” (Царевец) спечели турнир в Свищов

Публикувано на ср, 19 апр. 2017
304 четения

“Изгрев-93” (Царевец) спечели футболния турнир в Свищов. 9 тима се включиха в надпреварата, разделени в две групи. На полуфинала Тончо Маринов и компания удариха първенеца на другата група “Дунав” (Вардим) с 3:0, а в другия полуфинал “Комита” отнесе със 7:0 своя съперник “Рапсъди Травел”.
На финала царевчани удариха с 2:0 “Комита” с два гола на Борис Ангелов. За 3-4 място “Дунав” (Вардим) победи с 5:0 “Рапсъди Травел”.
Зам.-кметът Борислав Замфиров връчи шампионската купа на “Изгрев-93”, а след това награди и капитаните на втория и третия отбор в класирането. Те получиха купи, топки, грамоти и парични премии. Председателят на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов връчи индивидуалните отличия.
За най-добър вратар бе награден Ивайло Апостолов от “Дунав”, за най-полезен състезател – Милен Петров от ДТГ, а за най-коректен състезател – Красен Каравелов от “Комита Кемапул”. Голмайстори на турнира станаха двама състезатели на “Дунав”, които успяха да запишат по 9 попадения – Октай Адем и Красимир Кръстев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново