“Етър-2” приема днес връстниците си от “Берое”

Публикувано на ср, 26 ян. 2022
94 четения

Дублиращият отбор на “Етър” играе днес поредната си контрола от подготовката. Възпитаниците на треньора Николай Катъров приемат дублиращия тим на “Берое” (Стара Загора).
“Виолетовите”, набор 2005 година, също имат насрочена проверка. Играчите на Стефан Ангелов, които са участник в елитната U17 група, посрещат юношите на ОФК “Спартак” (Плевен). От клуба обявиха и списъка с останалите контролни срещи от подготовката на подрастващите. Етърци U17 в събота срещат “Лудогорец” U17, на 2 февруари играят с другия плевенски тим “Спартак 1919”, на 5 февруари – с “Розова долина”. На 9 февруари е мачът им с “Янтра” (Полски Тръмбеш), на 16 февруари – с “Етър-2”, а на 19 февруари – с “Национал” (София).
Няколко мача имат насрочени и етърци U15. В събота те срещат “Лудогорец”, на 2 февруари играят със “Спартак 1919” (Плевен), на 5 февруари с “Янтра”, на 12 февруари с “Дунав” и на 19 февруари с “Национал” (София).
Проверки днес имат и третодивизионните отбори от Великотърновска област, които се готвят за пролетния полусезон на Северозапад. Свищовският “Академик”, който досега има само победи в подготовката, днес приемат “Спартак” U19 (Плевен). Мачът на “студентите” е от 13:00 часа в Свищов. “Янтра” (Полски Тръмбеш) пък среща ОФК “Павликени”. Първата проверка между двата тима, играна в Царева ливада, завърши с разгромното 7:2 за павликенчани.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново