Томаш: “Етър” вече е там, където някои хора го искаха”

Публикувано на чт, 20 май 2021
501 четения

“Губихме единоборствата, губихме първа и втора топка. На нас ни трябва малко да се разклатим. Голът в края на полувремето ни повлия зле. Второто полувреме нямаше футбол. Поздравявам съперника, бяха по-искащи и по-вярващи. Ако не печелиш единоборствата, трудно би създал ситуации.
Сега някои хора да се успокоят, “Етър” е там, където го искаха. Съжалявам много за момчетата, но в крайна сметка силите са ни дотук. Разочарован съм – аз и екипът, както и футболистите, дадохме максимума, но последния месец не намерихме волеви и морални сили да изиграем тези мачове.
И другите отбори не знаят дали ще има изпадащи, така че не трябва да ни е оправдание. Това е обстановката и ние нямаме право на глас. На зеления терен ще се покаже дали заслужаваме да останем в efbet Лига, ако се стигне до бараж със “Септември”, но в този мач всичко ще е възможно. Това е като финал. Отборът, който психически е настроен по-правилно и вярва повече, може да спечели.
Съжалявам много. Дадох максимума от себе си, със сърце и душа работихме аз и екипът ми. Неприятно е. Аз съм от този град и вярвам, че “Етър” заслужава да е в елита. За моето бъдеще? Има още един мач до края. Аз съм отдаден и ще работя, докато имам договор – до края на сезона. Оттам нататък въпросът не е към мен.”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново