Свищовлии биха с 3:0 Ресен в първата си контрола

Публикувано на вт, 16 февр. 2016
254 четения

Победа с 3:0 като гости спечелиха футболистите на “Академик” (Свищов) срещу “Ресен-2012”. Това бе едва първата контрола на “студентите” след пропадналите спаринги с “Ювентус” (Малчика) и “Левски-2007”.
Наставникът на гостите благодари на домакините от Ресен за отличния терен, условия и организация на срещата. Времето също бе много приятно за футбол и стана хубав мач.
“Академик” започна силно и още в 4-ата минута Стефан Иванов разтърси напречната греда. Последва хубаво центриране на Каролев на задна греда, където Велислав Денчев стреля с глава, но в страничния стълб. В 23-ата минута Стефан Иванов направи двойно подаване с Николай Иванов, след което намери Денчев, който вкара за 0:1.
През втората част в игра влезе и Пламен Ангелов, а Стефан Трайков, който през първата част бе в центъра на защитата, зае обичайната си позиция. Още в 47-ата минута той изведе Ивайло Дангуров, последва прострелно центриране и Георги Колев заби топката под гредата на домакините – 0:2. Третото попадение отбеляза Стефан Трайков със силен удар в сглобката от трийсетина метра.
“Много съм доволен от включването на новите попълнения, като за първи мач целият отбор се представи добре”, сподели след срещата наставникът на “Академик” Боби Борисов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново