Стар­ти­ра зим­ни­ят тур­нир, ве­че ще е с топ­ки за фут­зал

Публикувано на пн, 12 ян. 2015
232 четения

Днес стар­ти­ра по­ред­но­то из­да­ние на зим­ния тур­нир по фут­бол в ДКС “Ва­сил Лев­с­ки”. Най-доб­ри­те ре­фе­ри от Ве­ли­ко­тър­нов­с­ка­та съ­дийс­ка ко­ми­сия ще ръ­ко­во­дят сре­щи­те, съ­об­щи сек­ре­та­рят на Зо­нал­ния съ­вет на БФС Игор Бакьов. В спи­съ­ка са Ста­нис­лав Став­ров, Ге­ор­ги Да­ви­дов, Сто­ян Де­нев, Све­тос­лав Сте­фа­нов, Вен­ци Коз­нич­ки, Ге­ор­ги Гин­чев, Ивай­ло Ата­на­сов, Или­ян Ка­па­ра­шев, Свет­лин Пъ­шев и Ми­лен Въ­жар­с­ки.
Сре­щи­те от гру­по­ва­та фа­за ще бъ­дат сви­ре­ни от по един съ­дия, а те­зи от ели­ми­на­ци­и­те от по два­ма.
За ар­бит­ри­те бе про­ве­ден кра­тък се­ми­нар, на кой­то бя­ха ра­зяс­не­ни про­ме­ни­те в пра­ви­ла­та. Ос­нов­на­та раз­ли­ка в срав­не­ние с пре­диш­ни­те го­ди­ни е, че ще се иг­рае със спе­ци­а­ли­зи­ра­ни­те топ­ки за фут­зал. Днес се очак­ва от Со­фия да прис­тиг­нат шест топ­ки. Из­пол­з­ва­не­то им на­ла­га стра­нич­ни­те хвър­ля­ния да се из­пъл­ня­ват с крак, ко­е­то е но­вост, ка­то от­с­то­я­ни­е­то от топ­ка­та на про­тив­ни­ко­вия иг­рач тряб­ва да е по­не три мет­ра. Шпа­га­ти­те в то­зи тур­нир са заб­ра­не­ни. Дву­бо­и­те са в две по­лув­ре­ме­на от по 20 ми­ну­ти.
Пред­ва­ри­тел­на­та фа­за ще про­дъл­жи до 24 яну­а­ри, ка­то съ­щи­я ден от 15.00 ч. в ДКС “В. Лев­с­ки” ще се тег­ли жре­би­ят за ели­ми­на­ци­и­те на тур­ни­ра с от­бо­ри­те, кла­си­ра­ни на пър­во и вто­ро мяс­то в от­дел­ни­те гру­пи.
Прог­ра­мата днес: 12.01.2015, пoнeдeлник
17.00 “Евpoлyкc” А 1 – “Свeтцитe” А 4
18.00 “Ад­миpaл-Бpoкep” Б 1 – “Бoтeв 1921” (Злaтapицa) Б 4
19.00 “Teoнa бap” В 1 – “Ив Кoмepc” В 4
20.00 “Амфopa” (Дpaгaнoвo) Г 1 – “БГ Tийм” Г 4
Ана­то­ли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново