Росен Кирилов: “Магическата пръчка на Томаш се нарича психология”

Публикувано на чт, 10 Дек. 2020
689 четения

Бишвият старши треньор на “Етър” Росен Кирилов сподели впечатленията си от представянето на “виолетовите” в анализ на последния кръг от елита. Досега Росен Кирилов, който води етърци преди Петко Петков, не бе коментирал бившия си отбор.
“В последните три мача под ръководството на Александър Томаш “Етър” спечели 7 точки, след като в предишните 12 кръга активът на тима бе едва 3 точки. Поздравления за отбора и най-вече за треньора, който опроверга скептиците, че за търновци няма спасение.
Промяната в играта на “Етър” е резултат от работата в психологически план от страна на Томаш. Магическата пръчка се нарича психология, нищо друго не може да се постигне за толкова кратко време. И при предишния треньор Петко Петков отборът играеше добре, но нямаше резултати и това затормозяваше играчите.
Специално бих искал да отлича Преслав Боруков, който макар и само на 20 години, е истински лидер – не само заради головете си. Притежава комплексни качества и е в основата на добрите игри на отбора. До края на сезона има още много мачове, но вече е съвсем реално “Етър” да се спаси от изпадане”, коментира Росен Кирилов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново