Раздават флайери към билетите за мача, награждават малките етърци в паузата

Публикувано на чт, 18 май 2017
126 четения

Билетите за решаващия мач на етърци срещу “Царско село” за влизане в Първа лига от вчера са в продажба. Те могат да бъдат купени целодневно в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви”, а всеки ден от 11:00 до 13:00 ч. за продажба е отворена и касата до заведението “Шампиони-91”.
Цената на билетите за възрастни е 4 лева, за ученици, студенти и пенсионери е 2 лева, децата на възраст до 7 г. влизат безплатно. Футболен клуб “Етър ВТ” и ОП “Спортни имоти и прояви” са отпечатали 2000 флайера, посветени на мача, които ще бъдат подарявани заедно с всеки билет.
Очаква се на футболния двубой да присъстват представители на Изпълкома на БФС и на ръководството на футболната централа.
Атрактивна програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на “Етър”. По време на паузата между двете полувремена отборите на Футбол 7, Футбол 9 и U 15, които завършват на първо място в своите първенства през този сезон, ще получат купите и медалите си. Фенклуб “Етър” готви също подобаваща хореография и шоу за предстоящия мач.
Въведена е временна организация на движение в района на стадион “Ивайло”, съгласувана с органите на КАТ. За времето от 7:00 до 21:00 ч. ще бъде забранено спирането и паркирането на МПС в района на централния вход на стадиона от северната страна и пред залите за вдигане на тежести и борба.
В петък вечер всички на стадион “Ивайло”!
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново