Призови класирания за ездачите на “Калоян 92” от турнир в Румъния

Публикувано на пн, 19 окт. 2015
331 четения

Силно представяне на силен международен турнир по всестранна езда, проведен в Румъния, записаха състезателите на великотърновския клуб “Калоян 92”. Николета Павлова с Каризма се подреди на четвърто място в клас “една звезда”. Представителите на конната база в Арбанаси са преминали чисто кроса, Каризма е бутнала едно препятствие в паркура, но в обездката се е получило леко отстъпление. По- малко от 90 стотни не достигнаха на Николета Павлова с Каризма, за да покрие норма за участие на Европейско първенство по всестранна езда. В същия клас пета е съотборничката на Николета – Ирина Николова с Катрин.
Надпреварата се проведе в база, разположена на около 60 километра от Букурещ, събирайки участници от Белгия, Холандия, Англия, Испания, Италия, Индия, Унгария, Румъния и България, разказа Михаил Костов. Председателят на Управителния съвет на “Калоян 92” призна, че е впечатлен от организацията на състезанието, която по нищо не е отстъпвала на тази в западноевропейските страни. Базата е разположена в района на древен замък, с езеро за скачане, добави той. Според Мишо Костов основният проблем на състезателите от “Калоян 92” от години е липсата на закрит манеж в конната база в Арбанаси, където да се работи обездката.
В Румъния в Клас “Л” Мартин Димитров от “Калоян 92” с Надарена е пети, в челото при децата се е подредила и съотборничката му Анна Дойчинова с Айс гърл.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново