ОФК “Павликени” наниза седем гола на берковчани

Публикувано на ср, 19 апр. 2017
186 четения

Втора поредна победа взе съставът на ОФК “Павликени”, който след успеха си в Трявна сега се наложи у дома над “Ком” (Берковица). Играчите на треньора Милен Петков разбиха гостуващия тим със 7:1 в поредния 22-и кръг на Северозападната Трета лига и се утвърдиха на седмото място.
Двубоят закъсня с около час заради закъснението на гостите от Берковица. Това повлия в началото на мача и още до 10-ата минута резултатът беше вече 2:0. Калоян Киров откри още в самото начало, като надбяга бранителите на съперника. За второто попадение пък получи пас от Димитър Димитров. С атрактивна странична ножица Димитър Кушев покачи на 3:0 в 26-ата минута и заслужи аплодисментите на публиката. Отново Кушев в 42-ата минута засече пас отблизо за 4:0, а в 50-ата стигна до хеттрик, вкарвайки петия гол в мача.
Превъзходството на павликенчани им донесе още две попадения, дело на Калоян Калчев и Димитър Кушев, останали сами срещу вратаря на “Ком”. След 7:0 имаше време и за осми гол, като в 80-ата минута павликенчани получиха правото на дузпа. Ударът на Чешмеджиев от бялата точка обаче бе спасен от вратаря на берковчани. До края гостите успяха да намалят чрез Милен Гоцов на 7:1.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново