Кристиян Димитров предложен за наградата “Трифон Иванов”

Публикувано на ср, 9 Дек. 2020
355 четения

Юношата на “Етър” Кристиян Димитров е предложен за носител на тазгодишната награда “Трифон Иванов”. На предстоящата сесия Общинският съвет трябва да гласува номинацията и полузащитникът ще получи наградата си по време на церемонията за отличаване на Спортист но годината.
Кристиян Димитров е роден през 2004 г. във Велико Търново. Тренира от 6-годишен в школата на “Етър”. Ученик е в Спортното училище “Георги Живков”. Постепенно се утвърждава на поста вътрешен полузащитник, силният му крак е десният. Щатен изпълнител на статичните положения, които тренира индивидуално под ръководството на Никола Велков. Капитан е на етърци в елитната U17 група. “Кристиян е изключително работлив и амбициозен. Притежава борбеност, упоритост и огромно желание да се развие като футболист, на който да се разчита в мъжкия футбол. Изпълнява указанията и се раздава в пълна степен на терена”, коментира треньорът му Стефан Ангелов.
Наградата “Трифон Иванов” ще бъде връчена за четвърта поредна година. Призът се присъжда ежегодно на най-добрия футболист на възраст между 15 и 19 години, състезаващ се за клуб на територията на общината, и се връчва от кмета инж. Даниел Панов. Кристиян ще получи плакет и парична премия от 500 лв. Преди него носители на наградата са били Десислав Пенев, Стелиян Добрев и Калоян Ненчев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново