Христо Иванов пропуска мача с “Левски”

Публикувано на чт, 18 февр. 2021
187 четения

Вратарят на “Етър” Христо Иванов пропуска предстоящия мач срещу “Левски” (София). Интригуващият двубой срещу “сините” е в неделя, 21 февруари, от 17:00 ч. на стадион “Ивайло”. Капитанът на “виолетовите” бе наказан за един мач от Дисциплинарната комисия на БФС заради червения си картон в мача с “Лудогорец”. Сред наказаните е и Тома Даске от “Левски”, който също е аут от срещата.
По доклад пък бе глобен с 5000 лв. президентът на “Славия” Венцеслав Стефанов за “нанесена обида на съдия участник във футболна среща, на основание чл.37” от правилника. Босът на “белите” нарече рефера Никола Попов “кастриран съдия”.
След домакинството срещу “Левски” следващият домакински мач за етърци е срещу “Арда” (Кърджали) за Купата на България. Двубоят е на 2 март (вторник) от 17:00 ч. на стадион “Ивайло” и е осминафинал в турнира, като се играе само един мач по системата на елиминациите. Този мач няма да бъде предаван пряко по телевизиите, но надеждите от началото на март публиката отново да бъде допусната по стадионите при спазване на противоепидемичните мерки.
В “Етър” изтеглиха томболата с имената на всички привърженици на отбора, закупили виртуални билети за контролните мачове на отбора от подготовката. Наградата бе абонаментна карта за домакинските мачове на “Етър” през следващия сезон. Името на всеки участвал бе поставено толкова пъти, колкото виртуални билета е купил за мачовете през сайта на нашия партньор URBO. Имаше и привърженици, купили по 10 билета.
Спортно-техническият директор на клуба Стефан Атанасов изтегли името на печелившия. Това е Огнян Папазов, който ще може да гледа безплатно мачовете през следващото първенство. “Благодарим на всички за подкрепата, тя е важна за великотърновския клуб! Надяваме се публиката скоро да се завърне и по трибуните, защото феновете винаги са били 12-ият играч на отбора!”, обявиха от ръководството на “Етър”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново