Хандбалистите на “Локо” (ГО) загубиха в Гоце Делчев

Публикувано на ср, 20 ян. 2021
146 четения

Хандбалистите на “Локомотив” (Горна Оряховица) загубиха важното си гостуване на “Пирин-64” в Гоце Делчев в отложен мач от VI кръг на мъжката “А” група. “Железничарите” водеха с 11:14 до почивката, но накрая отстъпиха с 29:24.
В “Неврокоп арена” горнооряховци поведоха в началото на двубоя с 0:4, но домакините успяха да изравнят и да обърнат резултата до 5:4 в средата на полувремето. До края на първата част гостите играха по-организирано и се оттеглиха на почивката с преднина 11:14 .
Пиринци започнаха втората част със серия от голове и направиха нов обрат в резултата. Локомотивци се вдигнаха и успяха до изравнят 22:22, осем минути преди края на срещата. В оставащото време обаче домакините бяха по-точният тим в завършващата фаза и стигнаха до крайния успех с 29:24.
Това е втора загуба за “железничарите” в шампионата, които с актив от 12 точки и мач по-малко са на четвъртото място във временното класиране. От 23 януари първенството се подновява, като горнооряховските хандбалисти гостуват на “Добруджа” в Каварна.
“Локомотив”: Георги Маринов, Стефан Димитров, Исмет Хаджиев, Йордан Михнев, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Станислав Добрев, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Петър Николов, Николай Генов, Михаел Иванов, Георги Кръстев.

сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново