Две възрасти на СКХТ “Дунав” спечелиха купа “Цветан Радославов” в Свищов

Публикувано на ср, 30 сеп. 2015
280 четения

На 26 септември се проведе шести турнир по хокей за деца до 12 години и момчета и момичета до 14 години за купа “Цветан Радославов” на обновения терен на ТИТ в град Свищов. Турнирът беше част от Европейската седмица на спорта, включен е в календара на БФХТ и носи точки за ранглистата на федерацията.
При децата на първо място се класираха домакините от СКХТ “Дунав” (Свищов). След тях се подредиха СКХТ “Крам Комплекс” и СКХТ “Христо Ботев”. Индивидуални награди получиха трима състезатели от “Дунав” –  Андриан Мантаров – за най-добър вратар, Теодор Николов – за голмайстор, и Даниел Кръстев – за най-полезен състезател.
Във възрастовата група момичета и момчета до 14 години тимът на “Дунав” завоюва трофея в конкуренцията на общо 5 отбора. Сребърните медали грабнаха представителите на “Бяла”, бронзовите хокеистите от “Крам Комплекс”.
Два индивидуални приза получиха свищовски състезатели. Мирай Мустафов за голмайстор и Никола Ликов за най-добър вратар. Георги Янков  – “Крам Комплекс” бе определен за най-полезен състезател.
Купата и медалите на победителите бяха връчени от изпълнителния директор на БФХТ – доц д-р Антонов.
Отборите на СКХТФ “Дунав” бяха водени от мениджъра  д-р Николай Марков и треньорите Радослав Радков и Николай Русев. СКХТФ “Дунав” благодари на невероятната си публика  и посвещава победите си на празниците на град Свищов “Свищовски лозници”.
“Благодарим на нашите спонсори и съмишленици и на община Свищов за подкрепата при  организиране  и провеждане на турнира”, сподели Мариана Маркова,  председател  на СКХТФ “Дунав”.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново