“Б” областни групи

Публикувано на ср, 30 сеп. 2015
155 четения

“Бенковски” загуби от масларевчани

С 1:2 загуби мача си “Бенковски” (Българско Сливово) от “Устрем” (Масларево). В 20-ата минута с първия си точен удар домакините дръпнаха в резултата. Владимир Маринов видя, че вратарят на “Устрем” е излязъл напред и го прехвърли от 40 метра за 1:0. Отговорът на маслерчани не закъсня. В 28-ата минута Захари Михайлов навърза двама и с плътен удар изравни 1:1.
“Бенковски” спечели дузпа, но Пламен Дончев не успя да реализира и резултатът остана непроменен. В 42-ата минута Любчо Митов се измъкна от пазачите си и вкара за 1:2. След почивката срещата продължи на обороти, като повече възможности имаха гостите, но вратарят на домакините Добромир Маринов не пусна повече топката зад себе си.

“Юнак” – “Спортист” 1:2

С автогол на Цветан Цветков гостите от Козаревец поведоха в резултата 23-ата минута на срещата в Мерданя. Футболистът на домакините опита да изчисти топката при центриране от десния фланг, но се получи парабола и красиво попадение в собствената му врата. Пламен Недялков изравни за “Юнак” с точен шут в 54-ата минута. Равенството обаче не се запази дълго, той като в 66-ата минута Цветомир Пенчев стреля от границата на наказателното поле, топката мина през куп от играчи и влетя в ъгъла за 1:2.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново