“Янтра” (ПТ) писа шестица на “Чумерна”

Публикувано на ср, 30 сеп. 2015
177 четения

Съставът на “Янтра” (Полски Тръмбеш) разгроми с 6:0 “Чумерна”. По програма еленчани трябваше да са домакини, но срещата се игра в Полски Тръмбеш поради ремонта на стадиона в Елена.
Кристиян Костадинов на два пъти и Тихомир Антонов веднъж доведоха нещата до 3:0 още до 22-ата минута. Десетина минути по-късно Калоян Тодоров заби четвърто попадение във вратата на еланчани директно от пряк свободен удар. Петото бе изключително красиво и бе дело на Владимир Атанасов. В 37-ата минута халфът напредна отдясно и с прехвърлящ удар изпрати топката в обратния ъгъл на вратаря. Малко преди почивката еланчани получиха наказателен удар, но Станимир Палев спаси изстрела от бялата точка на Георги Донев.
После нещата се поукротиха и чак в 71-ата минуга Кристиян Костадинов фиксира окончателното 6:0 в полза на “Янтра”, като стигна и до хеттрик.
“Левски” (Лясковец) – “Левски” (Стражица) 1:1
Домакините започнаха по-напористо, но не успяха да реализират териториалното си предимство. Димитър Димитров и Христо Петков пропуснаха възможностите за гол и оставиха развръзката за втората част.  След почивката обаче стражичани ликуваха. В 51-ата минута бе отсъдена дузпа в тяхна полза, превърната в гол от Александър Цонев за 0:1. Лясковчани потърсиха изравняване, но защитата на гостите бе на ниво, добре се намесваше и вратарят Ивелин Пройнов. Защитата на гостите издържа до последната минута, в която Христо Петков центрира и Иван Щараков с глава измъкна ремито – 1:1.
“Лато” – “Ботев” (Дебелец) 3:4
Мачът се игра в Козловец и предложи здрава игра със 7 попадения. Домакините почнаха отлично с два хубави гола на Иван Иванов и Светлин Перников. При първия лошо се намеси вратарят на дебелчани, който изпусна топката, а при втория от трийсетина метра Перников намери сглобката между гредите. Гостите намалиха с гол на бившия етърец Тодор Колев от дузпа. Последва пълен обрат, след като две контри бяха завършени от Даниел Димитров и ботевци дръпнаха с 2:3. Светлин Перников обаче се пласира отлично при центриране и с глава изравни 3:3. В следващите минути и двата тима направиха пропуски от удобни позиции, като Тодор Колев удари на два пъти греди. Точно той обаче вкара и победното попадение за дебелчани – 3:4.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново