Борците на “Илия Павлов” и “Локомотив” се класираха за плейофите на отборното по свободна борба

Публикувано на вт, 14 февр. 2017
143 четения

Два отбора от региона се класираха за следващата фаза на отборната надпревара при кадетите по борба, свободен стил. В зала “Никола Петров” се проведоха срещите от група А, в която взеха участие клубове от Горна Оряховица, Велико Търново, София, Русе и Разград. Отборите играха в пет кръга всеки срещу всеки. Три тима имаха равен брой победи и подреждането между тях в крайното класиране беше извършено спрямо отчетените тушове на трите клуба и този с най-малко спечелени тушове.
На първо място се класираха домакините от “Локомотив”. Възпитаниците на треньора Николай Ганев победиха в първата си среща “Армеец София” с 68:36, във втората сразиха “Юнак – Локомотив” (Русе) със 79:47, след това загубиха в регионалното дерби от “Илия Павлов” (Велико Търново) с 37:79, а в последната си среща се наложиха над “Лютфи Ахмедов” (Разград) с 62:50. Кадетите на клуб “Илия Павлов” заеха трето място и също продължават в плейофите”.
Възпитаниците на Мирослав Колев, освен срещу горнооряховчани, взеха победи и в схватките с “Армеец София” с 52:47 и “Лютфи Ахмедов” с 55:52, а в последната си среща отстъпиха пред втория в класирането “Юнак – Локомотив” с 37:65. В следващата фаза, която ще се проведе на 11 март в Сливен, за място на четвъртфиналите ще спорят първите три тима от група А и първите три състава от група Б – “Димитровград”, “Черноморец” (Бургас) и “Сливен”.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново