18 отбора участваха на турнир по стрийтбол в Горна Оряховица

Публикувано на ср, 30 сеп. 2015
151 четения

Над 70 състезатели от 18 отбора взеха участие в турнира по стрийтбол, който се проведе в Горна Оряховица в рамките на европейската инициатива MOVE WEEK. Спортният празник бе организиран от Община Горна Оряховица и Баскетболен клуб “Локомотив”. Участниците в състезанието бяха разделени в 4 възрастови групи. Освен от града домакин, в турнира се включиха отбори и от Велико Търново, Поликраище и Драганово. Извън регламента, в състезанието участваха и момичета във възрастова група VI-VIII клас.
При състезателите от възрастова група V-VI клас на първо място се класира отборът на СОУ “Георги Измирлиев”,  втори останаха състезателите на ОУ “Иван Вазов”. При осмокласниците първи е също отборът на СОУ “Георги Измирлиев”,  втори са състезателите на ОУ “Климент Охридски” в Драганово.
В следващите две възрастови групи триумфираха отборите на ПГ по електроника и електротехника “М. В. Ломоносов” и ПГ по лека промишленост и икономика “Атанас Буров”. Отборите победители получиха медали и грамоти от Община Горна Оряховица и специални гривни, осигурени от инициаторите на MOVE WEEK.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново