Юношите U17 на “Етър” начело в елита!

Публикувано на пт, 13 сеп. 2019
112 четения

Блестящото представяне на юношите на “Етър”, набор 2003 г., продължава! С трета поредна победа възпитаниците на треньора Николай Катъров еднолично оглавиха класирането в елитната U17 група. За първи път от дълго време формация на “Етър” е лидер в елитно първенство на страната.
“Виолетовите” разгромиха с 4:0 “Спартак” (Варна) на ст. “Христо Ботев” в Дебелец, след като вече бяха взели убедителни победи и над “Черно море” и “Берое”. С хеттрик се отличи Стелиян Добрев. Той откри резултата през първото полувреме, а през втората част удвои резултата от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле. Отново Добрев покачи на 3:0, а четвъртото попадение реализира влезлият като резерва Дилян Игнатов. То бе също от дузпа, отсъдена за игра с ръка в пеналта. Така “Етър” (2003 г.) поведе в класирането на групата с пълен актив от 9 т. и 11:2 голова разлика. Със същия актив са “Септември” и “Славия”, но с по-лоша голова разлика. В следващия кръг на 14.09. от 17:00 ч. етърци гостуват на “Лудогорец”.
Първа победа за сезона взеха момчетата на “Етър”, набор 2005 г. Те надделяха с 3:0 над “Добруджа”. Денис Мартинов откри резултата в 20-ата минута. В 50-ата Николай Николов покачи на 2:0, а крайното 3:0 оформи Радостиян Димитров 10 минути преди последния сигнал в мача. Успехът придвижи етърци на десетото място от 16 отбора с 3 точки. В събота те също гостуват на “Лудогорец” точно преди мача на мъжките отбори в Разград.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново