“Янтра” (Полски Тръмбеш) записа минимална победа като гост на ОФК “Павликени”

Публикувано на пт, 17 юли 2020
242 четения

Футболният тим на “Янтра” (П. Тръмбеш) записа минимална победа като гост на ОФК “Павликени” с 0:1. Това бе четвърти пореден успех в контролен мач за футболистите на “Янтра”, след като преди това се справиха с “Локо” (Дряново), ОФК “Трявна” и дублиращия тим на великотърновския “Етър”.
Съперниците изиграха здрав мач, в който гостите разчитаха предимно на контри, а домакините на трайно владеене на топката и организиране на постепенни атаки. През първото полувреме на срещата Красен Каравелов разтърси напречната греда на бранената от павликенчани врата. Малко по-късно той изведе на чиста позиция съотборника си Александър Миланов, който вкара за 0:1. В 55-та минута Ростислав Данчев можеше да удвои преднината на гостите, но пропусна сам срещу вратаря.
За домакините най-добрата възможност се откри пред Стефан Гинчев, който от границата на вратарското поле стреля в обсега на Радо Рашков и стражът на “Янтра” спаси. Павликенчани застрашиха вратата на съперника си още няколко пъти, предимно след статични положения, изпълнявани от Красен Трифонов, но не успяха да изравнят.
В събота от 18 ч. в Павликени ще гостува отборът на “Вихър” (Славяново).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново