Играчи на “Етър” преподписаха изтичащите си договори с клуба

Публикувано на пт, 17 юли 2020
153 четения

С двама от футболистите с изтичащи договори постигна споразумение ръководството на великотърновския “Етър”. Нови контракти с клуба подписаха Милчо Ангелов и Георги Купенов. Нападателят парафира за две години, а бранителят за една.
Ангелов пристигна на “Ивайло” през януари 2019 г., когато беше привлечен в състава от Красимир Балъков. Преди това 25-годишният в момента футболист бе носил екипите на “Черноморец” (Бургас), “Литекс” (Ловеч), ЦСКА-София и “Славия”.
За година и половина с виолетовия екип той изигра 37 мача за първенство, в които отбеляза 9 гола.
Георги Купенов дойде в “Етър” през зимната пауза на отминалия сезон от тима на “Витоша” (Бистрица). Кариерата му започва в пловдивския “Ботев”, като преминава през “Добруджа”, “Септември” и ОФК “Несебър”. Купенов е роден в Бургас на 24 февруари 1997 г. Висок е 183 см и тежи 80 кг. Играе като централен защитник. През пролетта бранителят изигра 5 мача за “виолетовите”.
Припомняме, че на 20 юли предстои да се проведе Общо събрание на ФК “Етър”. На форума ще бъде представен отчет за дейността на ръководството и ще се гласува годишният финансов отчет. Настоящият Управителен съвет ще бъде освободен заради изтичане на петгодишния му мандат. Предстои да бъде избран нов Управителен съвет на клуба, като вече са водени разговори за нови имена в клубната управа.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново