“Янтра” (П. Тръмбеш) би с 3:0 “Павликени”

Публикувано на вт, 26 сеп. 2017
149 четения

Регионалното дерби между “Янтра” (Полски Тръмбеш) и “Павликени” завърши с категорична победа на домакините. Любопитното бе, че на вратите бяха двама бивши вратари на “Етър” – Радослав Рашков и Венци Димитров, които имаха силни намеси.
Още в 14-ата минута Тихомир Антонов нахлу в половината на гостите и подаде към Николай Иванов, който стреля без забавяне. Венци Димитров отрази удара, но при последвалия карамбол в защитниците пред него топката влетя в мрежата за 1:0. Малко след това реферът отсъди дузпа за павликенчани за игра с ръка на защитник. Опитният Димитър Кушев стреля, но Рашков реагира чудесно и спаси удара. До почивката Николай Иванов, Калоян Илиев и Борислав Иванов пропуснаха шансове за “Янтра”.
Гостите потърсиха обрат след почивката, но това отвори празнини в отбраната им. Така в 57-ата минута Калоян Илиев бе изведен, елиминира вратар и бранител и покачи на 2:0. Невъздържана проява на Никола Какъмъков, заработил си жълт и червен картон, остави павликенчани в намален състав. В добавеното време на мача Тони Маречков проби и подаде на Борислав Иванов, за когото остана само да оформи крайното 3:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново