“Виолетовите” с официален клубен сайт – etarvt.bg

Публикувано на пт, 31 мар. 2017
384 четения

Нов официален клубен сайт има вече лидерът във Втора лига “Етър ВТ”. Сайтът е с домейн etarvt.bg и стартира дни преди важния мач на “виолетовите” срещу “Локомотив” (Сф). В него феновете и всички, които се интересуват от новините във великотърновския клуб, ще намират всичко най-актуално за предстоящите мачове на етърци.
Представени са историята, ръководството и спортно-техническият щаб на “Етър ВТ”, както и представителният отбор. Всеки футболист на “виолетовите” има персонална визитка, която освен със снимки и статистика ще бъде обновявана с новини за конкретния играч. В момента “Етър ВТ” разполага с 24 футболисти в мъжкия си отбор.
Програма, резултати и класиране ще бъдат своевременно обновявани, като сайтът има и секция с галерия от снимки и видео от мачовете.
Основен акцент в сайта е и Детско-юношеската школа на клуба, с която “Етър ВТ” с право се гордее. Всеки един от деветте набора в школата – от родени 1999 г. до 2008 г., е представен с обща снимка, програма и резултати, както и с актуални статии за неговите мачове.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново