“Павликени” падна в Славяново, жалва се от обстановката и съдийството

Публикувано на вт, 13 окт. 2015
371 четения

ОФК “Павликени” загуби с 3:1 гостуването си в Славяново на местния “Вихър”, но след мача гостите обявиха, че обстановката на стадиона в града и съдийството са основната причина да си тръгнат със загуба. “Вихър”, който се запомни с провокациите си неотдавна във Велико Търново и уверенията какъв ред създава в Славяново.
“Нямам думи да опиша това, което се случи. Още в 3-ата минута Димитър Цонев игра с рамо, но реферът даде дузпа за домакините, която Иван Иванов превърна в гол – 1:0. След четвърт час игра им измислиха фаул, от който последва центриране и Борислав Иванов удвои резултата.
Тръгнахме в атака и веднага след това Димитър Димитров центрира към Кушев в наказателното поле и той с глава намали на 2:1. Имахме до почивката още две отлични положения пред Тодор Чирпанов и Николай Андреев, които пропуснахме.
Втората част тръгнахме тотално в атака и домакините буквално два пъти минаха центъра. Реферът от Враца не ни отсъди две дузпи за събаряния на Димитър Кушев и Димитър Димитров. В 75-ата минута при една от редките си контри ни вкараха и трети гол чрез Евгени Систов.
За обстановката нямам думи. Подкрепяше ни агитка от 60 души, водена от кмета инж. Емануил Манолов. Агресивна публика, минимална охрана, агитките си скачаха… Хвърляха по нас бутилки. Ако толкова искат да бият, по-добре изобщо да не пътуваме за Славяново. За капак при поне 15 загубени игрови минути реферът даде едва триминутно продължение”, разказа старши треньорът на павликенчани Милен Петков.
Наставникът бе категоричен, че няма забележки към своите футболисти въпреки загубата. “Доволен съм от момчетата. Нямам никакви забележки към тях, играхме на сто процента от възможностите си и бяхме по-добрият отбор на терена”, добави Милен Петков.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново