“Пав­ли­ке­ни” още ня­ма да­та за старт, в Сви­щов гла­сят зи­мен тур­нир в за­ла

Публикувано на вт, 13 ян. 2015
170 четения

Още не е яс­на да­та­та, на ко­я­то ще за­поч­не под­го­тов­ка­та си за про­лет­ния по­лу­се­зон в Се­ве­ро­за­пад­на­та “В” гру­па със­та­вът на ОФК “Пав­ли­ке­ни”. Ръ­ко­вод­с­т­во­то още не се е съ­би­ра­ло да нап­ра­ви пла­на за под­гот­ви­тел­ния пе­ри­од пред­вид фак­та, че пър­вен­с­т­во­то се под­но­вя­ва чак на 15 март.
Как­то ве­че е из­вес­т­но, “Етър” пък стар­ти­ра на 26 яну­а­ри. За­се­га пла­на и кон­т­ро­ли­те още са в про­цес на уточ­ня­ва­не, ка­то един­с­т­ве­но е яс­но, че “ви­о­ле­то­ви­те” ще имат нов стар­ши треньор – Ге­ор­ги Ва­си­лев. До­се­гаш­ни­ят нас­тав­ник Ка­ло­ян Ча­къ­ров до­се­га не е дал пред Го­че­то от­го­вор да­ли ще при­е­ме пред­ло­же­ни­е­то да ста­не треньор на вра­та­ри­те.
Пър­ви от аматьор­с­ки­те от­бо­ри от Ве­ли­ко­тър­нов­с­ка об­ласт ще за­поч­не сви­щов­с­ки­ят “Ака­де­мик”. “Сту­ден­ти­те” се съ­би­рат на 19 яну­а­ри, ка­то до­ри ве­че обя­ви­ха част от кон­т­рол­ни­те си сре­щи – те ще нап­ра­вят раз­ме­не­ни ви­зи­ти на 4 и 7 фев­ру­а­ри с пле­вен­с­кия “Спар­так”. Фут­бо­лис­ти­те от ти­ма ще се вклю­чат и в мес­т­ния тур­нир на мал­ки вра­ти. За пър­ви път от дос­та го­ди­ни той ще се про­ве­де в за­ла, съ­об­щи из­пъл­ни­тел­ни­ят ди­рек­тор на “Ака­де­мик” Ана­то­ли Дон­чев.
Об­щин­с­ки­ят фут­бо­лен клуб и Зве­но “Ма­со­ва физ­кул­ту­ра и спорт” в Об­щи­на Сви­щов ор­га­ни­зи­рат за­ед­но над­п­ре­ва­ра­та. Очак­ва се в нея да се вклю­чат меж­ду 25 и 30 от­бо­ра, ка­то за­пис­ва­не­то ве­че за­поч­на. Так­са­та за учас­тие е 150 ле­ва, раз­ме­рът на наг­рад­ния фонд за­ви­си и от броя на вклю­чи­ли­те се ти­мо­ве.
Ор­га­ни­за­то­ри­те пред­виж­дат ку­пи и па­рич­ни пре­мии за призьо­ри­те, ин­ди­ви­ду­ал­ни наг­ра­ди ще има за най- доб­ри­я по­ле­ви фут­бо­лист, вра­тар, гол­майс­тор, спор­т­с­мен и т.н. Тех­ни­чес­ка­та кон­фе­рен­ция и жре­би­ят са нас­ро­че­ни за 30 яну­а­ри, ма­чо­ве­те от гру­по­ва­та фа­за стар­ти­рат на 2 фев­ру­а­ри. Вхо­дът за зри­те­ли ще бъ­де 1 лев.
Кон­т­ро­ли­те:
24 яну­а­ри Спар­так (Пл) – Ло­ко (ГО)
4 фев­ру­а­ри – Ака­де­мик – Спар­так (Пл)
7 фев­ру­а­ри – Спар­так (Пл) – Ака­де­мик
8 фев­ру­а­ри – Бо­тев (Гъ­лъ­бо­во) – Ло­ко
11 фев­ру­а­ри – Ду­нав (Ру­се) – Ло­ко (ГО)
15 фев­ру­а­ри – Бо­тев (Плов­див) – Ло­ко
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново