105 ме­да­ла спе­че­ли­ха сви­щов­с­ки­те ка­ра­тис­ти през 2014 го­ди­на

Публикувано на вт, 13 ян. 2015
176 четения

Ре­кор­ден брой от­ли­чия – 105, за­во­ю­ва­ха със­те­за­те­ли­те от Го­джу ка­ра­те клуб “Але­ко” през из­ми­на­ла­та го­ди­на. От на­ци­о­нал­ни и меж­ду­на­род­ни пър­вен­с­т­ва и тур­ни­ри ак­ти­вът на сви­щов­с­ки­те ка­ра­тис­ти е 30 злат­ни, 28 сре­бър­ни и 47 брон­зо­ви ме­да­ла.
От­ли­чи­я­та са спе­че­ле­ни във всич­ки въз­рас­то­ви гру­пи – де­ца, млад­ша въз­раст, ка­де­ти, мла­де­жи и де­вой­ки, же­ни и мъ­же. Най-зна­чи­ми­ят ус­пех за клу­ба до­не­се Ка­ло­ян Ге­ор­ги­ев, кой­то се оки­чи с брон­зов ме­дал от Ев­ро­пейс­ко пър­вен­с­т­во, стил Го­джу, про­ве­де­но в Гер­ма­ния. Той взе още зла­тен ме­дал от Фес­ти­ва­ла на бой­ни­те из­кус­т­ва, ста­на ви­це­шам­пи­он на Бъл­га­рия и се кла­си­ра тре­ти в със­те­за­ни­е­то за на­ци­о­нал­на­та ку­па.
През м. яну­а­ри на тър­жес­т­ве­на це­ре­мо­ния в са­ло­на на Пър­во­то бъл­гар­с­ко на­род­но чи­та­ли­ще “Елен­ка и Ки­рил Д. Ав­ра­мо­ви – 1856” Ка­ло­ян Ге­ор­ги­ев ще бъ­де наг­ра­ден за Спор­тист но­мер 1 за 2014 г. на Об­щи­на Сви­щов.
Ге­ор­ги ГЪ­РЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново