“Лудогорец” прави генерална репетиция срещу “Локо” (ГО) за Шампионската лига

Публикувано на пн, 4 юли 2016
200 четения

Контрола с шампиона “Лудогорец” договори ръководството на Локомотив (ГО). Мачът ще е в Разград на 8 юли и ще бъде генерална проверка на “орлите” за участието им в Шампионската лига. Два дни по-рано “Локо” (ГО) ще изиграе и първата си контрола срещу другия новак в “А” група – “Нефтохимик”. Двата тима ще се срещнат в Трявна, където ще са на подготовка този месец.
В подбалканското градче ще протече вторият етап от подготовката на “Локомотив”. Отборът заминава на лагер на 4 юли и ще се прибере обратно на 16-и. Ден по-рано локомотивци ще пътуват до Враца за проверка срещу местния “Ботев”.
На 20 юли в Поморие ще играе срещу местния отбор, който беше основен конкурент за влизането в елита. На 23-и е последната контрола в Горна Оряховица срещу “Ботев” (Гълъбово), преди които официално ще бъде представен отборът за новия сезон.
Владислав Узунов е най-новото попълнение в тима. Офанзивният полузащитник е на 25 години и е преминал през “Локо” (Мз), “Калиакра”, “Хасково” и ЦСКА, а през пролетта бе в “Добруджа”. Георги Каранейчев и Йордан Етов са другите нови при “железничарите”. Треньорът Ангел Червенков е привикал двамата и те приели поканата.
28-годишният нападател Георги Каранейчев е бивш играч на “Локомотив” (Мездра), “Лудогорец”, “Сливен”, “Тираспол” (Молдова) и други, а миналото лято направи неуспешен опит да си издейства договор с “Берое”.
27-годишният халф Йордан Етов, който е бивш футболист на “Ботев” (Пловдив) и “Чавдар” (Етрополе), изкара известен период в Гърция с екипите на “Докса” (Драма) и “Панаргиакос”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново