“Локо” и С. Ангелов втори в анкетата за отбор и треньор на октомври

Публикувано на чт, 19 Ное. 2015
315 четения

Красен Трифонов поднови тренировки за “Локомотив”.

Горнооряховският “Локомотив” влезе в тройката за отбор на месец октомври на България в традиционната анкета на Пресклуб “България”, а старши треньорът на отбора Сашо Ангелов е втори в класирането на наставниците.
В допитването за месец октомври са гласували 25 спортни редакции. 23 от тях са посочили за отбор на месеца националния тим по волейбол, който стана четвърти в Европа. Една редакция е дала своя глас за “Локомотив” (ГО), който отстрани шампиона “Лудогорец” от турнира за Купата на България. Също един глас има и водачът в елитната група “Левски”.
Подобно е подреждането в анкетата за треньор на месеца. Селекционерът на волейболистите Пламен Константинов е събрал 22 гласа от 25, треньорът на футболния “Локо” (ГО) Сашо Ангелов – 2 гласа, и треньорът на отбора по лека атлетика за хора с увреждания Радостин Тодоров – 1 глас.
Красен Трифонов поднови тренировки с горнооряховския “Локомотив”. Халфът получи тежка аркада на осминафинала за купата на България срещу “Лудогорец”, спечелен с 1:0, която доведе до 7 шева на веждата му и го извади временно извън строя.
Трифонов пропусна мачовете на локомотивци срещу “Нефтохимик” и “Созопол”, но вече е на линия за важното дерби срещу лидера “Поморие”. “Локомотив” приема поморийци в събота, 21 ноември, от 14:30 ч. в Горна Оряховица.
Друг халф – Атанас Димитров, пък пропусна последните срещи заради спукано ребро. “Той също започна тренировки, още не е готов напълно, но се надявам до събота за мача с “Поморие” да е на линия”, коментира старши треньорът на тима Сашо Ангелов.
На “железничарите” предстоят 4 поредни домакинства до края на есента. В събота те приемат водача “Поморие”, после на 28 ноември посрещат “Ботев” (Гълъбово), а на 5 декември – “Септември” (Симитли), все в мачове за първенството на “Б” група. На 9 декември пък приемат “Монтана” в четвъртфинал за купата на България.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново