“Локо” (ГО) взима нападател, днес приема “Спартак” в Първомайци

Публикувано на пт, 23 ян. 2015
434 четения

“Локомотив” (ГО) взе на проби доскорошен играч на лидера в “Б” група “Монтана”. 20-годишният нападател Юлиан Ненов започна тренировки с горнооряховските “железничари”. Офанзивният футболист се присъедини към подготовката на “черно-белите” в сряда, като от клуба заявиха, че засега Ненов е на пробен период. Младокът играе както по двата фланга, така и на върха на атаката.
Юлиан е роден през 1994 г. и е продукт на школата на ЦСКА, син е на бившия вратар на “армейците” Румен Ненов. Бил е капитан на своя набор, а през 2013 г. записа един мач и в мъжкия отбор на ЦСКА. После игра в “Б” група с “Чавдар” (Етрополе), “Ботев” (Враца) и “Монтана”.
Неотдавна Ненов разтрогна по взаимно съгласие с монтанчани, а името му бе спрягано за ново попълнение на “Ботев” (Враца). Бъдещето му в “Локомотив” тепърва ще става ясно.
Днес горнооряховци ще изиграят първата си контрола от предсезонната подготовка. Те трябваше от 14 ч. да гостуват на лидера на Северозападната “В” група “Спартак” (Пл). Приятелският мач трябваше да е на градския стадион в Плевен.
Мястото на проверката обаче вчера бе променено и се оказа, че “Локомотив” ще е домакин, а не гост. От плевенския клуб се обадили, че не могат да подсигурят терен за мача и помолили “железничарите” да домакинстват. Така контролата ще се състои на стадиона в с. Първомайци днес от 14:00 ч.
Както вече писахме, общо по време на подготовката си локомотивци ще изиграят 6 спаринга. На 26 януари те заминават за Турция, където ще направят три спаринга с тамошни отбори. След завръщането си ще изиграят още два мача. На 7 февруари “Локо” (ГО) гостува на “Ботев” (Гълъбово), а на 15 февруари – на “Ботев” (Пловдив), което е и генерална репетиция за гостуването във Варна на “Черно море” на 21 февруари.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново