“Ло­ко” (ГО) стар­ти­ра днес, за­се­га ня­ма но­ви име­на

Публикувано на чт, 8 ян. 2015
160 четения

Пред­се­зон­на под­го­тов­ка за про­лет­ния дял от пър­вен­с­т­во­то на “Б” гру­па за­поч­ва днес гор­но­о­ря­хов­с­ки­ят “Ло­ко­мо­тив”. “Же­лез­ни­ча­ри­те” из­не­на­да­ха всич­ки с пред­с­та­вя­не­то си през есен­та, ка­то за­вър­ши­ха вто­ри след “Мон­та­на” и се­ри­оз­но вдиг­на­ха лет­ва­та на ам­би­ци­и­те за вли­за­не в ели­та. От­го­во­ра ще да­де про­лет­ни­ят по­лу­се­зон.
Стар­ши треньо­рът Са­шо Ан­ге­лов съ­би­ра фут­бо­лис­ти­те днес от 14:00 ч. на ста­ди­он “Ло­ко­мо­тив”. За­се­га от клу­ба лип­с­ват гръм­ки но­ви­ни. Ня­ма ос­во­бо­де­ни фут­бо­лис­ти, ня­ма и но­воп­рив­ле­че­ни. От “Ло­ко­мо­тив” оп­ро­вер­га­ха пи­са­ни­я­та по ме­ди­и­те, че в от­бо­ра ид­ват вра­та­рят Крис­ти­ян Ка­ца­рев и за­щит­ни­кът Лю­бо­мир Гу­цов от “Чер­но­мо­рец”.
“Ня­ма­ме но­ви име­на за­се­га. Не кри­ем, че има­ме нуж­да от 3-4 доб­ри фут­бо­лис­ти, за да за­си­лим кон­ку­рен­ци­я­та, но ако то­ва ста­не, ще е по-на­та­тък в под­го­тов­ка­та”, за­я­ви пре­зи­ден­тът на клу­ба Бон­чо Ген­чев.
Тре­ни­ров­ки­те пър­ви­те две сед­ми­ци ще бъ­дат в Гор­на Оря­хо­ви­ца, ка­то на 24 яну­а­ри е пър­ва­та кон­т­ро­ла. Ло­ко­мо­тив­ци гос­ту­ват в Пле­вен на во­да­ча в Се­ве­ро­за­пад­на­та “В” гру­па “Спар­так”. От 26-и от­бо­рът за­ми­на­ва на ла­гер в Тур­ция по по­ка­на на Бу­юк­чек­ме­дже – са­те­ли­тен квар­тал на Ис­тан­бул, поб­ра­ти­мен с Гор­на Оря­хо­ви­ца. Там “же­лез­ни­ча­ри­те” ще ос­та­нат де­сет дни, ка­то до­ма­ки­ни­те ще им оси­гу­рят и кон­т­рол­ни сре­щи.
След зав­ръ­ща­не­то “Ло­ко” (ГО) има до­го­во­рен мач с “Бо­тев” (Плов­див), ве­ро­ят­но и с “Бо­тев” (Гъ­лъ­бо­во), ще се тър­сят и още съ­пер­ни­ци.
Ра­бо­та с вра­та­ри­те от днес за­поч­на и но­ви­ят им треньор Или­ян Ва­си­лев, кой­то вли­за в ща­ба на Са­шо Ан­ге­лов. До­се­га в “Ло­ко­мо­тив” та­къв пост ня­ма­ше. Или­ян Ва­си­лев е ро­дом от Габ­ро­во, дъл­го­го­ди­шен вра­тар в род­ния фут­бол, ка­то сред от­бо­ри­те, в ко­и­то е иг­рал, са и “Етър” и ЦСКА.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново