“Ло­ко” (ГО) със 7 кон­т­ро­ли в под­го­тов­ка­та

Публикувано на вт, 13 ян. 2015
219 четения

Или­ян Ва­си­лев (в сре­да­та) е но­во­то име в треньор­с­кия щаб на “Ло­ко” (ГО). сн. А. ПЕТ­РОВ

Се­дем кон­т­рол­ни сре­щи ще изиг­рае гор­но­о­ря­хов­с­ки­ят “Ло­ко­мо­тив” по вре­ме на пред­се­зон­на­та си под­го­тов­ка. От клу­ба се пос­та­ра­ха да оси­гу­рят ка­чес­т­ве­ни съ­пер­ни­ци, ка­то ин­те­рес­но­то е, че всич­ки про­вер­ки ще бъ­дат на чужд те­рен и ни­то един мач ня­ма да се иг­рае в Гор­на Оря­хо­ви­ца. При­чи­ни­те са как­то ло­шо­то вре­ме и не­под­хо­дя­щи­те те­ре­ни, та­ка и фак­тът, че пър­ви­те два офи­ци­ал­ни мач на ло­ко­мо­тив­ци са гос­ту­ва­ния.
На 21 фев­ру­а­ри “же­лез­ни­ча­ри­те” иг­ра­ят във Вар­на сре­щу “Чер­но мо­ре” в пър­ви чет­вър­т­фи­нал за ку­па­та на Бъл­га­рия, а на 28-и пък гос­ту­ват на “Пи­рин” (Раз­лог) в стар­та на про­лет­ния по­лу­се­зон на “Б” гру­па. От­бо­рът за­поч­на под­го­тов­ка в до­маш­ни ус­ло­вия и без но­ви по­пъл­не­ния, ка­то ос­во­бо­де­ни­те са Са­шо Го­ра­нов и юно­ши­те Ивай­ло Вел­чев и Вен­ци Три­фо­нов. От по­не­дел­ник към тре­ни­ров­ки­те се при­съ­е­ди­ни за­щит­ни­кът Ата­нас Фи­да­нин, кой­то про­пус­на по лич­ни при­чи­ни пър­ви­те за­ни­ма­ния на ти­ма. Клу­бът пре­го­ва­ря с бив­шия бра­ни­тел на “Чер­но­мо­рец” Лю­бо­мир Гу­цев.
Пър­ва­та про­вер­ка ще бъ­де на 24 яну­а­ри в Пле­вен сре­щу “Спар­так”, след ко­е­то “Ло­ко” (ГО) за­ми­на­ва на ла­гер в Ис­тан­бул. След зав­ръ­ща­не­то от­бо­рът гос­ту­ва за кон­т­ро­ли на “Бо­тев” Гъ­лъ­бо­во (8 фев­ру­а­ри), “Ду­нав” Ру­се (11 фев­ру­а­ри), “Бо­тев” Плов­див (15 фев­ру­а­ри). “Все още не са яс­ни име­на­та на от­бо­ри­те, ко­и­то “Ло­ко­мо­тив” ще срещ­не в Тур­ция по вре­ме на де­сет­д­нев­на­та ни под­го­тов­ка, но по план там тряб­ва да нап­ра­вим три ма­ча, ка­то съ­пер­ни­ци ще оси­гу­рят до­ма­ки­ни­те ни”, за­я­ви пре­зи­ден­тът на клу­ба Бон­чо Ген­чев.
От гор­но­о­ря­хов­с­кия клуб обя­ви­ха, че нап­ро­лет ще иг­ра­ят мач за мач и ще тър­сят по­бе­ди във вся­ка сре­ща, ка­то от пред­с­та­вя­не­то ще за­ви­си край­но­то кла­си­ра­не. Ти­мът в мо­мен­та е вто­ри в таб­ли­ца­та на “Б” гру­па, ка­то му пред­с­то­ят труд­ни гос­ту­ва­ния в Раз­лог, Бан­с­ко, Бла­го­ев­г­рад, Бур­гас и др., но е ам­би­ци­ран да за­па­зи мяс­то­то си в че­ло­то. От пред­с­та­вя­не­то за­ви­сят и пре­ми­и­те на иг­ра­чи­те, ко­и­то се­га по­лу­ча­ват по 300 лв. за по­бе­да у до­ма и 400 лв. за ус­пех на­вън, но са­мо при по­ло­же­ние, че “Ло­ко” (ГО) се на­ми­ра на 1-2 мяс­то. В тур­ни­ра за ку­па­та на Бъл­га­рия гор­но­о­ря­хов­ци съ­що ще се опи­тат да ели­ми­ни­рат “Чер­но мо­ре” и да стиг­нат до прес­ти­жен по­лу­фи­нал.
А. АТА­НА­СОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново