“Локо” (ГО) падна с 4:0 в Разград, треньорът недоволен от съдията

Публикувано на пн, 24 окт. 2016
150 четения

Шампионът “Лудогорец” разби у дома “Локомотив” (ГО) с 4:0 в среща от 11-ия кръг на Първа лига. В 25-ата минута Марселиньо напредна по дясното крило и центрира, а Клаудиу Кешеру с удар от движение се разписа за 1:0. Три минути след това Цветан Генков от гостите прати топката в мрежата на вратаря Милан Борян, но страничният съдия вдигна своя флаг за засада.
След почивката в 51-ата минута Вандерсон напредна от центъра на терена и намери Кешеру, който асистира на Марселиньо, и бразилецът вкара за 2:0 с хубав удар. В 78-ата минута Мисиджан центрира отляво и Клаудиу Кешеру вкара втория си гол след грешка на Цонков, който не съумя да изчисти топката. Това бе шесто попадение за Кешеру този сезон. Три минути по-късно Стефан Цонков от гостите получи директен червен картон за задържане на откъсващия се Лукоки. В първата минута от добавеното време пък и влезлият като резерва Жуниор Кишада се разписа след извеждащ пас на Сисиньо, за да оформи крайния резултат.
Треньорът на горнооряховци Иван Колев изрази претенции към съдията след загубата с 0:4 в Разград. “Не може да не признаем класата на Лудогорец, поздрави за тях. Но държа да поздравя и нашите футболисти, защото много време бяха равностойни, това беше и нашият план. Не мога да не обърна внимание на реакциите ми към съдията, защото смятам, че “Лудогорец” няма полза от тънки положения. Те обезкуражават отбори като нашия. Не може за едни и същи положения на нас да се дават картони, а на тях – не. Не може съдията да е наведен, това някак отчайва и отбор, и всички”, сподели Колев след мача.
“Локомотив” (ГО): Банков, Кавдански, Обаме-Ндонг, Фиданин, Желев, Джоман, Мечев (55 Цонков), Апостолов, Курьор, Кифуети (85 Узунов), Генков (77 Бен Отман).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново