“Локо” (ГО) отпадна за купата след 1:3 от “Ботев” (Пд)

Публикувано на пн, 25 сеп. 2017
71 четения

Горнооряховци отпаднаха на 1/16-финалите за купата на България, след като загубиха у дома от настоящия носител на отличието “Ботев” (Пд) с 1:3. Срещата започна отлично за домакините, след като още във 2-ата минута Деян Христов вкара гол. Антоний Балъков шутира, топката се удари в страничната греда и мина зад гърба на вратаря Даниел Кайзер, а Христов се разписа на празна врата за 1:0.
В 21-ата минута “канарчетата” можеха да изравнят, след като Алваро изпълни пряк свободен удар, но топката се удари в гредата. До края на полувремето нито един от двата тима не реализира положенията си.
След почивката гостите натиснаха и Крушарски трябваше да се намесва след удари на Дуде Ндонгала и появилия се като резерва Лъчезар Балтанов. В 57-ата минута Лъчезар Балтанов изравни за 1:1, а само три минути по-късно той направи и пълен обрат, след като засече добро центриране на Йордан Минев.
Балтанов затвърди превъзходното си представяне с асистенция към Алваро Юлиано, който в 72-ата минута увеличи аванса на “канарчетата”. До края на мача гостите намалиха оборотите и запазиха преднината си, за да се класират за следващата фаза на турнира.
“Локомотив” (ГО): Ивайло Крушарски, Милен Савов, Ивайло Тодоров, Мариян Иванов, Владимир Мичев, Якуб Идризов, Димитър Байдаков, Петър Казаков, Антоний Балъков, Бедри Рюстемов, Деян Христов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново