“Ло­комотив” (ГО) взе млад вра­тар от столичното “Локо”

Публикувано на пн, 5 ян. 2015
197 четения

Вра­та­рят на “Ло­ко­мо­тив” (Со­фия) Крис­ти­ян Ка­ца­рев пре­ми­на под на­ем в ти­ма на “Ло­ко­мо­тив” (Г. Оря­хо­ви­ца), съ­об­щи БТА. Стра­жът е юно­шес­ки на­ци­о­нал, ка­то бе­ше част от от­бо­ра на Бъл­га­рия (на­бор 1995) на ев­ро­пейс­ки­те фи­на­ли в Ун­га­рия и се смя­та за един от най-пер­с­пек­тив­ни­те при мла­ди­те в квар­тал “На­деж­да”.
Той е от Плов­див, юно­ша на “Ло­ко­мо­тив” (Плов­див), а пре­ми­на­ва­не­то в Гор­на Оря­хо­ви­ца е не­го­ва стъп­ка в тре­ти от­бор с же­лез­ни­чар­с­ко име. Ка­ца­рев оти­ва при но­ва­ци­те в “Б” гру­па с ре­ша­ва­ща­та пре­по­ръ­ка на из­пъл­ни­тел­ния ди­рек­тор на сто­ли­ча­ни Ге­ор­ги Мар­ков, кой­то е бивш съ­от­бор­ник със Са­шо Ан­ге­лов.
“Ло­ко­мо­тив” (ГО) ще за­поч­не зим­на­та си под­го­тов­ка на 8 яну­а­ри и тя мо­же да пре­тър­пи из­не­над­ва­щи про­ме­ни, ако бъ­де оси­гу­рен ла­гер в Ан­та­лия, твър­ди БТА.
До края на ми­на­лия ме­сец бя­ха пла­ни­ра­ни две под­го­тов­ки на бъл­гар­с­ка зе­мя. През де­кем­в­ри пре­зи­ден­тът на клу­ба Бон­чо Ген­чев обя­ви, че се­лек­ци­я­та има нуж­да от ед­но по­пъл­не­ние във вся­ка ли­ния. Ва­ри­ант но­мер 1 за за­щи­та­та е Лю­бо­мир Гу­цов, кой­то пре­ди сед­ми­ци раз­т­рог­на до­го­во­ра си с “Чер­но­мо­рец” (Бур­гас). Цен­т­рал­ни­ят бра­ни­тел от Го­це Дел­чев из­чак­ва ва­ри­ант от чуж­би­на и ако не се стиг­не до та­ка­ва стъп­ка, ще пред­п­ри­е­ме крач­ка към ня­коя от бъл­гар­с­ки­те офер­ти, ед­на от ко­и­то е от “Ло­ко­мо­тив” (ГО).
Ана­то­ли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново