“Изгрев-93” (Царевец) спечели при 1998/1999 г.

Публикувано на ср, 31 авг. 2016
629 четения

Отборът на “Изгрев-93” (Царевец) спечели безапелационно турнира в Несебър при родените 1998/1999 г. Възпитаниците на треньора Ангел Ангелов стигнаха до финал и грабнаха купата на турнира, оставяйки след себе си отбори като “Миньор” (Перник) и “Черноморец” (Бургас), които заеха съответно второ и трето място.
Юношите показаха силна игра и бяха изненадата на турнира. Момчетата от Царевец биха с 1:0 “Марек” с гол на Мартин Валентинов и с 2:0 регионалния съперник “Янтра” (Полски Тръмбеш), точен бе Ивайло Атанасов. Срещу домакина “Несебър” записаха реми 1:1, с точно попадение на Александър Миланов. Той бе точен и на финала срещу “Миньор” (Перник), спечелен с 1:0.
“Този отбор израства с всеки изминат ден. Треньорът Ангел Ангелов работи много упорито с момчетата и резултатите се виждат. Специални благодарности на председателя на Земеделската кооперация в Царевец Ганчо Ламбев, който осигурява всичко необходимо. Ето и сега всички разходи по пътуването и престоя в Несебър бяха поети от него”, коментира председателят на клуба Тончо Маринов.
В тази възраст “Янтра” (ПТ) се класира на осмо място, губейки последния мач с 6:0 от “Чардафон” (Габрово). Тръмбешчани обаче бяха на другия полюс при родените през 2001 г., където завършиха втори, губейки финала от “Черноморец” (Бургас) с 0:4. Преди това “Янтра” победи в групата си с по 3:0 “Несебър” и “Чардафон” и записа равенство 1:1 с “Места” (Хаджидимово).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново