“Етър” вдигна контузените за мача с ЦСКА

Публикувано на пт, 25 окт. 2019
187 четения

В “Етър” възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач срещу ЦСКА-София. Добрата новина от стадион “Ивайло” е, че всички футболисти вече тренират пълноценно, след като в заниманията се включиха и Никола Колев и Яни Пехливанов. Напълно възстановени са и голмайсторът Дани Младенов и Флорент Боджадж.
Младенов вече изигра 70 минути при гостуването на “Дунав”, докато Фло Боджадж бе записан сред резервите, а Никола Колев и Пехливанов останаха извън групата поради травми. Така за първи път от началото на сезона старши треньорът Росен Кирилов ще разполага с всички свои футболисти, като се изключи все още възстановяващият се след тежката контузия Иван Петков.
Настроението в “Етър” е добро след победата с 2:0 в последния кръг в Русе срещу “Дунав”. Играчите се готвят за здрава битка срещу ЦСКА-София, който пък загуби последните си две гостувания – с 2:1 от “Берое” и с 1:0 от “Локо” (Пд).
Мачът, който по предварителна програма трябваше да се играе в петък, бе пренасрочен за 30 октомври (сряда) от 18:30 ч. на стадион “Ивайло”. От понеделник ще бъдат пуснати в продажба билетите за срещата. Касата до Спортния диспансер ще работи от 9:00 до 18:00 ч. в понеделник и вторник, а в сряда е с работно време от 9 ч. до края на мача. От 16:00 ч. ще отвори и другата каса от северната страна на комплекса.
Феновете на ЦСКА-София ще влизат по традиция от южната страна на стадиона. За тях ще бъдат отворени две каси от юг – едната от 12:00 ч. в сряда, а втората – от 16:00 ч.
Цените на билетите за мача “Етър” – ЦСКА-София за всички са по 12 лв. Децата до 10 години обаче ще влизат безплатно, но това става само с придружител. От клуба напомниха, че всички до 16 г. влизат с декларация, която може да се изтегли от сайта на “Етър” и попълни предварително, или да се намери на касите за билети. Входовете на стадион “Ивайло” ще бъдат отворени за мача в 16:30 ч. в сряда – три от северната и два от южната страна на спортния комплекс.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново