“Етър” с тежко гостуване днес на “Локо” (Пд)

Публикувано на пт, 26 февр. 2021
250 четения

“Етър” играе днес третия си мач от пролетния полусезон в Първа лига. “Виолетовите” гостуват на един от лидерите в класирането – “Локомотив” (Пловдив), който заема третото място, но продължава да е в битката за титлата.
След загубата на старта и ремито после срещу “Левски”, играчите на Александър Томаш ще търсят и първа победа в трудния двубой. Той е от 17:30 ч. на стадион “Локомотив” в “Лаута”. Младият футболен рефер Димо Димов от Сливен ще ръководи мача, асистенти са му Костадин Тановчев и Владимир Велев, а съдийски наблюдател – Николай Петров.
Без двама основни футболисти заминаха “виолетовите” за Пловдив. Централният защитник Мариян Иванов и дефанзивният халф Божидар Кацаров са наказани за по един мач и пропускат срещата. Добрата новина за Александър Томаш е, че няма контузени и има достатъчен избор за мача, като за заместници най-вероятно ще разчита на Христофор Хубчев и Яни Пехливанов. Изтече наказанието на опитния вратар Христо Иванов и той е в групата за днешния двубой.
След гостуването в Пловдив, на етърци следващата седмица предстоят две поредни домакинства. Във вторник от 17:30 ч. тимът приема “Арда” (Кърджали) за купата на България, а в неделя, 7 март, от 12:00 ч. в първенството е домакин на водения от Красимир Балъков ЦСКА-1948.
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново