“Етър” (р. 2006 г.) стартира в силен турнир в Дряново

Публикувано на пт, 16 Дек. 2016
162 четения

Отборът на “Етър”, родени 2006 година, стартира днес участието си в силен турнир в Дряново, организиран от местния “Локомотив”. Коледната надпревара ще събере 16 отбора и ще се проведе в Спортната зала в града.
Тимовете бяха разпределени в четири групи по 4 отбора. “Виолетовите” са в трета група с “Литекс” (Ловеч), “Янтра” (Габрово) и “Павликени”. В първа са “Локомотив” (Дряново), “Янтра-2013 II” (Габрово), “Трявна” и “Аристон” (Русе), във втора – “Севлиево”, “Янтра-1919” (Гб), “Фортуна” (Плевен) и “Чумерна” (Елена), а в четвърта – “Верея” (Стара Загора), “Локомотив” (ГО), “Добруджа” (Добрич) и “Янтра-2013” (Габрово). Мачовете в предварителните групи са в две полувремена по 12 минути с пет минути почивка.
Официалното откриване е днес от 12:00 ч., но мачовете започват още от 9:00 ч., съобщи председателят на Общинския съвет в Дряново Тодор Георгиев – Теди Джорджо.
Срещите в групите ще са всеки срещу всеки. Етърци стартират в 14:45 ч. срещу състава на “Павликени”, а от 17:00 ч. играят с “Янтра” (Габрово). В събота от 13:30 ч. е последният им мач срещу “Литекс” (Лч).
Победителите от четирите групи се класират за полуфиналите, които са в събота вечерта. В неделя са финалите, като всички отбори играят по един мач – от 1-2 до 15-16 място. На финалните срещи времетраенето на мачовете е две полувремена по 20 минути с една пет минути почивка на полувремето. Официално закриване на турнира е в неделя от 15 ч.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново