“Етър” насрочи контроли срещу отбори от “А” група

Публикувано на вт, 14 юни 2016
159 четения

От “Етър” спазиха традицията да търсят за контроли в подготовката силни отбори, вместо да играят с аматьорски отборчета за трупане на резултати и “самочувствие”. Пет проверки са насрочили до момента от спортно-техническия щаб на “болярите”, като три от съперниците са от “А” група.
Етърци ще срещнат съставите на “Ботев” (Пловдив) и новите членове на елита “Дунав” (Русе) и “Нефтохимик”, както и още “Лудогорец-2” и “Ямбол”. Точните дати ще бъдат обявени в следващите дни, очакват се и още съперници в подготовката. Отборът се събира на 20 юни, като заминава до края на месеца на лагер в Дряново.
Досегашният вратар на “Етър” Емил Михайлов премина в “Черно море”. Договорът на Българския Буфон с “виолетовите”, който помогна тази пролет за влизането в “Б” група, изтече и той е предпочел да играе в отбор от “А” група.
В “Черно море” Емил Михайлов ще замени напусналия вратар Георги Китанов, който премина в ЦСКА. Ръководството на варненци вече договори личните условия със стража и той подписа договор с клуба.
Обстановката във Варна е позната на Михайлов, който вече беше част от тима през 2013 г., съобщават от клуба. Той е на 28 години, юноша е на “Славия” и е играл още за отборите на “Рилски Спортист”, “Академик” София, “Лудогорец”, “Локомотив” София, “Марек” и “Етър”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново