“Б” областна група – Юг

Публикувано на чт, 19 Ное. 2015
303 четения

“Янтра” (Драганово) разбива с 10:1
С двуцифреното 10:1 разбиха драгановчани гостите от “Рудановски” (Константин). Още в 3-ата минута Пламен Петков прехвърли вратаря за 1:0. Пламен Станчев покачи на 2:0 от дузпа, отсъдена за задържане на нападател, а веднага след това се разписа отново, възползвайки се от пас на Петков. Пак той бе точен за 4:0 в 16-ата минута, като прати топката в гредата и оттам в мрежата.
Гостите, които играха открито, върнаха един гол чрез Кенан Адемов в 41-ата минута след центриране от фаул. Още след центъра обаче Пламен Петков вкара за 5:1, а след почивката наниза и шестото попадение с удар от въздуха. Седмото бе на Георги Георгиев, а осмото на Калоян Серафимов след хубав авантаж на рефера. Пламен Станчев доведе нещата до 9:1 в 73-ата минута, пробивайки при неуспешен опит за изкуствена засада, а крайното 10:1 фиксира Георги Георгиев.
“Росица” (Поликраище) обърна “юнаците” от МерданЯ
Мачът започна с гол за гостите от “Юнак” (Мерданя) – Пламен Пенчев стреля отдалеч, топката тупна и заблуди вратаря на домакините Христо Вачев – 0:1. Това активизира домакините и в 23-ата минута Милко Байчев надбяга защитник от Мерданя и мушна топката в мрежата за 1:1.
В самия край на полувремето Цветелин Кушев бе изведен зад отбраната на гостите и с удар под ъгъл изведе поликраищенци напред – 2:1. Второто полувреме пък започна с гол на Николай Куцаров за 3:1. Гостите имаха възможности да намалят, но Христо Вачев пази силно. В 65-ата минута Милко Байчев бе съборен в наказателното поле и последва дузпа, от която Светослав Байчев узакони победата на 4:1.
“Победа” (Кесарево) защити името си
Тимът на “Победа” (Кесарево) защити името си в оспорван мач срещу “Спортист” (Козаревец), в който взе успеха с 2:1. Двубоят събра близо 200 зрители, сред които новите кметове на Община Стражица Румен Павлов и на Кесарево Ваня Иванова. Мачът бе много интересен с куп пропуски и пред двете врати, а развръзката настъпи след почивката. Антон Маринов изведе гостите напред в 68-ата минута, но домакините се съвзеха бързо и само след седем минути Тодор Александров върна попадението с хубав удар от фаул. Равенството не бе по вкуса на двата отбора, които продължиха да търсят победата. Тя се усмихна на домакините в 89-ата минута, когато след грешка в козаревската отбрана Петко Димитров бе точен за 2:1. Така “Спортист” след 6 поредни победи сдаде първото място с две поредни загуби.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново