“Болярчета” станаха първенци с 30 попадения, без да допуснат гол

Публикувано на вт, 26 сеп. 2017
226 четения

Малките момчета и момичета от СК “Болярчета”, родени 2010 година, спечелиха безапелационно силния турнир в Стара Загора на Футбол 5, организиран от местния клуб “Шампион”!
Представянето на великотърновските деца бе наистина уникално – след като спечелиха категорично всичките си срещи от предварителната група, на финала те се изправиха срещу другия лидер в турнира “Шампион” (СЗ). Двата отбора направиха отличен мач, с положения и пред двете врати, който бе достоен за истински финал на надпреварата.
Единствения гол в мача вкара Ево Станев, но той бе напълно достатъчен за крайната победа, донесла купата за “Болярчета”.
Отборът завърши турнира с голова разлика 30:0, без да допусне нито един гол! Лора Василева пък грабна наградата за най-полезен играч в турнира.
“Искам да благодаря на децата за старанието и сърцатата игра – заслужиха първото си място. Вкарахме 30 гола, не получихме нито един… Вратарят Димитър Стефанов заслужаваше приза за най-добър вратар, тъй като нямаше допуснат гол на турнира и също така имаше няколко страхотни намеси на финала. На родителите искам да благодаря за подкрепата и енергията, които дарявате на всеки един мач. Организаторите от “Шампион” ги очакваме на Коледния турнир за Купата на “Болярчета” за реванш”, заяви треньорът на победителите Десислав Божков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново