“Академик” отстъпи с 1:0 на третия отбор на “Лудогорец”

Публикувано на вт, 4 авг. 2020
103 четения

Минимална загуба с 1:0 записа свищовският “Академик” в последната си контрола преди започване на първенството. Мачът бе срещу третия отбор на “Лудогорец”, който направи своя неофициален дебют в българския футбол, и се игра на един от терените в комплекса “Гнездо на орли” в Разград.
Двата отбора направиха здрав мач, но без много положения за гол. Повечето интересни ситуации бяха пред вратата на гостите, като най-чистите от тях пропуснаха Росен Иванов и Петър Георгиев. Нулевото равенство се запази до 86-ата минута, когато Димитър Господинов успя да завърши точно атака на “орлите” за крайното 1:0.
“Студентите” също имаха своите шансове. На два пъти Милен Петров имаше възможност да открие резултата. Мартин Колев пък нацели греда.
“Изиграхме полезна контрола. В тази среща заложих на състезатели от набор 2002 и 2003. Момчетата се справиха добре и съм доволен от представянето и играта”, коментира след последния сигнал треньорът на “Лудогорец-3” Димчо Ненов.
За свищовлии това бе генерална репетиция за първия мач от сезона в Северозападната Трета лига. Тимът стартира в неделя от 18:00 ч. с гостуване на “Вихър” (Славяново).

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново