В празник на детския футбол се превърна кръгът от Футбол 5 в Горна Оряховица

Публикувано на ср, 13 окт. 2021
112 четения

Отлична организация, създадена от клуба, ОП “Спортни имоти” и Общината направи поредния кръг от първенството на Футбол 5 истински празник за малките футболисти. Ръководството на “Локомотив” беше приготвило подаръци за всички над 200 деца, благодарение на фирмите спонсори. Гост на проявата беше Георги Трендафилов – председател на Областния съвет на БФС – Габрово.
Домакините се зарадваха и от изявите на малките локомотивци, които надиграха обединения отбор на “Етър” и “Болярчета”.
Родените през 2013 г. деца са селектирани от детските градини в града и трета година са заедно. Положеният труд дава резултати и младите надежди вървят уверено и стремглаво напред в развитието си. Младите локомотивци спечелиха летните турнири “Дряново къп” и “Купата на Трявна”. Записаха запомнящи се победи над “Левски” (София) и всяват респект в областта. Отборът се води от Владимир Русев, а му помага и младият футболист на “Локо” Тодор Бакърджиев.
“Локо” бе представен и от втори отбор, воден от Тодор Баланов. При родените 2014 г. правим първи стъпки – старанието и устремът са водещи, а израстването и резултатите няма да закъснеят. Интересът към школата е огромен и се стараем да приемем всяко дете, като му дадем добър начален футболен старт, коментираха от щаба на “Локомотив”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново