Тихомир Иванов благодари на търновската общественост за подкрепата

Публикувано на вт, 11 юли 2017
159 четения

Най-добрият български лекоатлет Тихомир Иванов продължава подготовката си във Велико Търново за предстоящото световно първенство по лека атлетика за мъже и жени в Лондон през август. Състезателят на СК “Свилоза” (Свищов) участва в серия от силни състезания през юни и началото на юли. По време на европейското отборно първенство във финландския град Вааса той покри норматива от 230 см за участие на първенството на планетата. Това е негов личен резултат и го изпрати в топ 6 на световната ранглиста за сезона в скока на височина, където конкуренцията е жестока.
Спортист № 1 на Свищов за 2015 и 2016 г. се обърна към великотърновската спортна общественост с открито писмо, получено на редакционната поща на “Янтра ДНЕС”.

“Здравейте, приятели,
искам да ви споделя нещо много позитивно за мен от съботната следобедна тренировка на стадион “Ивайло” във Велико Търново. По време на приятелския мач между отборите на “Етър” и “Литекс” аз и треньорът ми Георги Гетов бяхме допуснати до пистата, за да не си нарушаваме тренировъчния процес за Световното първенство в Лондон през август. БЛАГОДАРЯ!!! При всеки един опит, било то сполучлив или не, получавах аплодисменти и позитивни отзиви от хората, събрали се на стадиона, за да наблюдават футболния мач. Напускайки стадиона и минавайки покрай всички тези хора, получих огромни аплодисменти и поздрави от доста за постигнатия резултат и пожелания за нови върхови постижения през сезона!
Макар и да не съм от Велико Търново, тези хора показаха, че оценяват труда, който сме положили аз и треньорът ми! Благодаря ви, чувставам се като удома си само заради такива позитивни моменти!!!”, споделя Тихомир Иванов.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново