Те­нис клуб “Ца­ре­вец” наг­ра­ди най-зас­лу­жи­ли­те си те­ни­сис­ти

Публикувано на пн, 12 ян. 2015
349 четения

Сстезателите от ТК " Царевец" с получените награди.

45 мо­ми­че­та и мом­че­та на въз­раст от 5 до 13 го­ди­ни бя­ха наг­ра­де­ни на пар­ти на иг­ра­чи­те, ор­га­ни­зи­ра­но в пе­тък от гор­но­о­ря­хов­с­кия клуб по те­нис на корт “Ца­ре­вец”.
Спе­ци­ал­ни гос­ти на тър­жес­т­во­то, про­ве­де­но по тра­ди­ция в бар “Ти­ро­лия”, бя­ха Пре­си­ян Ко­ев – на­ци­о­на­лен треньор и ди­рек­тор на сек­ция “Те­нис-раз­ви­тие” към Бъл­гар­с­ка­та фе­де­ра­ция по те­нис на корт, Емил Къл­чиш­ков – пред­се­да­тел на УС на Сдру­же­ни­е­то на гор­но­о­ря­хов­с­ки­те спор­т­ни клу­бо­ве, биз­нес­ме­нът Ни­ко­лай Пе­нев.
В при­вет­с­т­ви­е­то си пре­зи­ден­тът и стар­ши треньор на ТК “Ца­ре­вец” – Пла­мен Цо­нев, обоб­щи осем­го­диш­на­та ис­то­рия на клу­ба и под­чер­та, че през ми­на­лата го­ди­на пър­во­то по­ко­ле­ние със­те­за­те­ли ве­че е из­ляз­ло от дет­с­ко- юно­шес­ка­та въз­раст.
В гру­па­та до 18 го­ди­ни ве­че ще се със­те­за­ва са­мо Еле­на Сто­я­но­ва, а ос­та­на­ли­те кар­то­те­ки­ра­ни иг­ра­чи от гор­но­о­ря­хов­с­кия клуб ще са до 12 и до 14 г. Сред със­те­за­те­ли­те при­зо­ве за пос­тиг­на­ти ус­пе­хи по­лу­чи­ха – Или­ян Же­ков, Ви­ли­ян Фи­лев, Ди­я­на Ге­цо­ва, Ивай­ла Сто­я­но­ва, Ва­ня Ко­се­ва и Еле­на Сто­я­но­ва. Три по­ощ­ри­тел­ни наг­ра­ди бя­ха връ­че­ни на Крис­ти­на Или­е­ва, Ми­ха­ил Ра­до­ев и Дей­вид По­пов.
Най-мал­ки­те, след ко­и­то и обу­ча­ва­щи­те в спор­т­ни­те па­ра­лел­ки, бя­ха за­рад­ва­ни с гра­мо­ти. Пла­мен Цо­нев наг­ра­ди с ку­пи пар­т­ньо­ри­те, под­к­ре­пя­ли през го­ди­ни­те клу­ба.
Г. КРЪСТЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново